Moderator
nom Zandi ma racje
ale nawet ko³o siebie no to gdzie?
zostajemy w pierwszej gali?
czy przenosimy sie do innej gali?? ;>
U¿ytkownik
Na pewno nie mo¿emy zostaæ na 1 gali.To by³by b³±d.Gdzie¶ TRZEBA mieæ jaki¶ drugi dom...
Kolonie ko³o siebie?Oczywi¶cie!
reinawen napisał:
Jestem za koloniami w jednej gali ale na pocz±tek proponuje co¶ skolonizowaæ daleko od wszystkich moze 7\8\9 galia??
po co 7/8/9? chcesz uciec od farm? ^^ tam ta sa raczej gracze ktozy dla nas maja ''s'' to nie zabalujemy
a chyba nie przygotowywujesz sie do gravitonow ? xD
ja proponuje zebysmy wszyscy mieli po 1 planecie w jakiejs gali blisko siebie... ale nie w tym samym ukladzie! xD
trzeba pomyslec nad tym abysmy mieli do siebie dosc blisko w razie czego a zarazem nie zabierali sobie nawzajem farm i celow...
My¶lê ¿e najwiêcej powinno byæ w 1 i 2 gali(10 graczy z 1 gali i 10 graczy z 2 gali mamy w sojuszu-reszta to 3-5 gala). W 3-5 gali-gdyby nie by³o ju¿ miejsc lub jakie¶ spokojniejsze miejsca dla eko-planet, lub do trzymania floty.
Zandi napisał:
reinawen napisał:
Jestem za koloniami w jednej gali ale na pocz±tek proponuje co¶ skolonizowaæ daleko od wszystkich moze 7\8\9 galia??
po co 7/8/9? chcesz uciec od farm? ^^ tam ta sa raczej gracze ktozy dla nas maja ''s'' to nie zabalujemy
a chyba nie przygotowywujesz sie do gravitonow ? xD
ja proponuje zebysmy wszyscy mieli po 1 planecie w jakiejs gali blisko siebie... ale nie w tym samym ukladzie! xD
trzeba pomyslec nad tym abysmy mieli do siebie dosc blisko w razie czego a zarazem nie zabierali sobie nawzajem farm i celow...
Hmm ale pamiêtaj ¿e nie tylko my mo¿emy farmiæ. Ja naprzyk³ad jade w eko to mi siê opyla robiæ kolonie w 7,8,9 gali.
Moderator
ja zawsze mam jedn± planete na 15-stce, bo stamt±d jest du¿o dexu
a ja zawsze du¿o latam